Participació a congressos i jornades. Any 2002
COSTA, Lis
[ pončncia ] "Poesía cinética en Cataluña", dins el I Simposio Internacional de Videopoesía: Diálogos entre imagen, sonido y lenguaje verbal. CCEBA, Buenos Aires, 27 de novembre a 2 de desembre. Organitzat per VideoBardo.
Jornades de Poesia i Mestissatge (maig 2002): L'accés a la poesia (taula rodona sobre poesia i educació). Jornades de Poesia i Mestissatge
[ presentació ] Jornades organitzades anualment per l'Aula de Poesia en el marc de la Setmana de Poesia de l'Ajuntament de Barcelona.
PDF Programa
BORDONS, Glňria
[ pončncia ] “Ensenyar i gaudir de la literatura en el món del zapping”, Jornades de Formació, Innovació i Recursos Educatius, Ontinyent, abril 2002.
BORDONS, Glňria i FERRER, Júlia
[ taller ] "El repte de llegir i escriure poesia a Secundària", X Tallers de llengua i literatura catalanes a Secundària, Barcelona, febrer de 2002.
BORDONS, Glňria; CUADRADO, Sandra; FERRER, Júlia i NARANJO, Maria
[ comunicació ] “La poesia com a recurs motivador en les classes de català per a no catalanoparlants”, 3r.Simposi sobre l'ensenyament del català a no catalanoparlants, Vic, setembre 2002.
Comunicació
BORDONS, Glňria; FERRER, Júlia; NARANJO, Maria i RINS, Silvia
[ comunicació ] “L'ensenyament de la poesia en la societat de la informació: com aconseguir uns joves més lliures i creatius”, 2nd. European Conference on Information Technologies in Education and Citizenship, Barcelona, juny 2002.
Comunicació “L'ensenyament de la poesia en la societat de la informació: com aconseguir uns joves més lliures i creatius”, Glňria Bordons, Júlia Ferrer, Maria Naranjo i Silvia Rins
ERNEST, Pauline
[ taller ] Sèrie "Love is... L’anglès a través de la poesia / La poesia a través de l’Anglès", Seminaris/tallers per estudiants: ESO, Batxillerat, Centre Cultural de la Fundació ‘La Caixa’, Granollers i Vic, del desembre de 2002 a l'abril de 2003.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia