Participació a congressos i jornades. Any 2012
BORDONS, Glòria
[ conferència ] "Internet, un espai ple de literatura". Centre de Formació de Persones Adultes Catalònia. L'Hospitalet de Llobregat, 3 de desembre de 2012, a les 19h.
Centre de Formació de Persones Adultes Catalònia
COSTA, Lis
[ ponència ] "Poesía cinética en Cataluña", dins el I Simposio Internacional de Videopoesía, organitzat per VideoBardo. CCEBA, Buenos Aires, 27 novembre a 2 desembre 2012.
I Simposio Internacional de Videopoesía
COSTA, Lis
[ projecció vídeo ] Projecció del videopoema PNEUMON, dins I Simposio Internacional de Videopoesía, organitzat per VideoBardo. Buenos Aires, CCEBA, 29 novembre 2012.
I Simposio Internacional de Videopoesía
CAVALLI, Daniela
[ comunicació ] "Investigación sobre la recepción de la poesía visual", dins de les Jornades Internacionals de Poesia Experimental: poètiques, crítica i recepció, organitzades pel grup de recerca Poció (poesia i educació), celebrades al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), els dies 25 i 26 d'octubre de 2012.
Jornades Internacionals de Poesia Experimental Resum comunicació
DÍAZ-PLAJA, Ana; MANUEL, Joan
[ comunicació ] "D'aprendre lletra a experimentar-hi. Dels abecedaris infantils a la poesia tipogràfica", dins de les Jornades Internacionals de Poesia Experimental: poètiques, crítica i recepció, organitzades pel grup de recerca Poció (poesia i educació), celebrades al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), els dies 25 i 26 d'octubre de 2012.
Jornades Internacionals de Poesia Experimental Resum de la comunicació
CAVALLI, Daniela
[ taller ] "Taller sobre Poemas y Antipoemas de Nicanor Parra", Club de Lectura Vilassar de Dalt (Biblioteca Pau Piferrer), 18 d'octubre de 2012, de 19h a 20,30h.
Costa, Lis
[ taula rodona ] “Fluxfilm. El cinema en el moviment Fluxus”. Jornades Fluxchamp! Extensió de la 8ª Trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula. Arts Santa Mònica. Barcelona, 10 d'octubre de 2012.
Jornades FluxChamp!
AUDÍ, Marc
[ ponència ] "Nouvelles perspectives théoriques pour la poésie contemporaine", dins la Jornada Intercanvi de recerques en curs sobre poesia experimental organitzada pel grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius (LiCETC), Universitat de les Illes Balears, 5 d'octubre de 2012.
Jornada Intercanvi de recerques en curs de poesia experimental
BORDONS, Glòria; CAVALLI, Daniela
[ ponència ] "Mecanismes de percepció de poesia visual: Brossa i Viladot", dins la Jornada Intercanvi de recerques en curs sobre poesia experimental organitzada pel grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius (LiCETC), Universitat de les Illes Balears, 5 d'octubre de 2012.
Jornada Intercanvi de recerques en curs de poesia experimental
COSTA, Lis
[ ponència ] "Poesia alterada. Els inicis de la poesia pública a Barcelona durant els anys 80", dins la Jornada Intercanvi de recerques en curs sobre poesia experimental organitzada pel grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius (LiCETC), Universitat de les Illes Balears, 5 d'octubre de 2012.
Jornada Intercanvi de recerques en curs de poesia experimental
DÍAZ-PLAJA, Ana; MANUEL, Joan
[ ponència ] "Els alfabets, matèria poètica. Dels abecedaris infantils a la poesia tipogràfica", dins la Jornada Intercanvi de recerques en curs sobre poesia experimental organitzada pel grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius (LiCETC), Universitat de les Illes Balears, 5 d'octubre de 2012.
Jornada Intercanvi de recerques en curs de poesia experimental
VEGA, Gustavo
[ ponència ] "Presencias minimalistas en la poesía visual catalana y española", dins la Jornada Intercanvi de recerques en curs sobre poesia experimental organitzada pel grup de recerca Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius (LiCETC), Universitat de les Illes Balears, 5 d'octubre de 2012.
Jornada Intercanvi de recerques en curs de poesia experimental
DÍAZ-PLAJA, Ana
[ conferència ] “Les lletres i la poesia de les lletres”, inauguració del Máster Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura (Universitat de Barcelona/Universitat Autònoma de Barcelona, 26 de setembre de 2012.
BORDONS, Glòria
[ taller ] Taller familiar de poesia visual (amb la col·laboració de Judith Barnés), en el marc de la Setmana del Llibre Català a Barcelona, 16 de setembre de 2012.
Programació Setmana del Llibre Català Taller familiar al facebook de la Fundació Joan Brossa
Costa, Lis
[ conferència ] “FluxZaj”. 8ª Trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula. Les Escaules (Girona), 14 de setembre de 2012.
La Muga Caula
BORDONS, Glòria
[ curs ] Curs "El fons de poesia a la biblioteca (pública, escolar...)", Col·legi oficial de Bibliotecaris-Dopcumentalistes de Catalunya, 24 de maig de 2012, de 10h a 13h.
Característiques del curs
COSTA, Lis
[ taller ] "Taller de videopoesia", dins del Taller de poesia, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de "Barcelona Poesia". La Seca, Espai Brossa, 17 de maig de 2012. 
Barcelona Poesia 2012
BORDONS, Glòria; COSTA, Lis
[ jurat ] IX Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Membres del jurat en la secció de poesia visual. Barcelona, Sala de Plens del Districte de les Corts, 16 de maig de 2012. 
Cartell de l'acte
BORDONS, Glòria
[ conferència ] "La poesia visual i la diversió de la paradoxa de Toni Prat". Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic, 8 de maig de 2012, a les 19h.
Notícia al diari
BORDONS, Glòria
[ taller ] Tallers de poesia visual per a nens a Can Manyé (Alella) (amb la col·laboració de quatre alumnes dels Grau d'Educació Primària de la Universitat de Barcelona), 16, 19, 24 i 27 d'abril de 2012, en el marc d'Espais de Poesia a Alella.

Espais de Poesia d'Alella
FIGUERAS, Eva i CRESPO, Bibiana
[ comunicació ] "Primeras aproximaciones y precedentes inmediatos del Libro-Arte / Libro de Artista", dins el Primer Simposio de la Tipografía al Libro-Arte, organitzat per Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, Chihuahua (México). Ciudad Juárez (México), abril de 2012.
Primer Simposio De la Tipografía al Libro-Arte, abril 2011
BORDONS, Glòria
[ xerrada ] "La poesia ens ajuda a viure", introducció a l'acte de celebració del Dia Internacional de la poesia, Consorci per a la Normalització Lingüística Horta-Guinardó, Casal d'entitats Mas Guinardó, 21 de març de 2012 a les 19h.


Notícia sobre l'activitat Prospecte
AUDÍ, Marc; BORDONS, Glòria
[ presentació ] Presentació del llibre Els etcèteres (1970) de Joan Brossa i taula rodona amb Marc Audí i Manuel Guerrero. Barcelona, Centre d'Estudis i Documentació del MACBA, 1 de març de 2012 a les 19h. 

Mailing presentació llibre
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia