Participació a congressos i jornades. Any 2016
MELLINAS, Héctor
[ comunicació ] "Apologia de la por: el rei Lear i Calixto Bieito" dins Anglo-Catalan Society LXII Annual Conference, University of Leeds, 13 de novembre de 2016.
visita el web
MELLINAS, Héctor
[ comunicació ] "L’intèrpret esdevingut poètica: el respecte de Joan Brossa per Leopoldo Fregoli", dins les II Jornades Internacionals de Poesia, organitzades pel grup Poció i la Universitat de Barcelona. MACBA, 27 i 28 d’octubre de 2016.
visita el web
COSTA, Lis
[ comunicació ] "SUMMA, arxiu videogràfic dels darrers vint-i-cinc anys de poesia i música experimentals a Barcelona" A: II Jornades Internacionals de Poesia: arxius, poètiques, recepcions, organitzades pel grup de recerca Poció de la Universitat de Barcelona. MACBA, 27 i 28 d’octubre de 2016.
II JIP. Arxius, poètiques, recepcions
FIGUERAS, Eva
[ comunicació ] “Murs poètics: la qualitat paisatgística urbana”, dins les II Jornades Internacionals de Poesia: poètiques, crítica i recepció, organitzades pel grup Poció i la Universitat de Barcelona. MACBA, 27 i 28 d'octubre de 2016.
visita el web
FIGUERAS, Eva; ROSADO, Pilar; REVERTER, Ferran
[ comunicació ] “Letting images speak for themselves“, dins el Computer Art Congress 5. Digital Art: Archiving and Questioning Immateriality, organitzat per CITU-Paragraphe Laboratory - Paris 8 University, del 24 al 28 d'octubre de 2016.
COSTA, Lis
[ curs ] VIDEOPOESIA: POESIA EN MOVIMENT. Curs de 15 hores al voltant de la videopoesia. ADDEND, La Morera de Montsant, 11 a 13 de juliol 2016.

ADDEND
MELLINAS, Héctor
[ comunicació ] "Humor i absurd: escenes brossianes", dins del congrés Acting Funny on the Catalan Stage. El teatre còmic en català (1900-2016). Centre for Catalan Studies, Queen Mary University of London, 28-29 de juny de 2016.
Conference 'Acting Funny on the Catalan Stage: El teatre còmic en català (1900-2016)' at QMUL
COSTA, Lis
[ conferència ] "Benet Rossell: un dels nostres". Conferència invitada sobre l'artista Benet Rossell a la Jornada Commemorativa Dia Mundial ELA - Hospital Universitari Vall d'Hebron.
FIGUERAS, Eva
[ comunicació ] “La Enseñanza de las Bellas Artes: Definición e implementaión de rúbricas de evaluación de la competencia transversal trabajo en equipo”, dins de Encuentro Internacional IN PURE PRINT, organitzat per la Universidad de Oporto, Portugal, del 2 al 6 de maig del 2016.
BATALLER, Alexandre
[ jornades ] III Jornades Literatura, Territori i Educació. “Literatura i Patrimoni”. Coordinació d'aquestes jornades organitzades per la Xarxa Interuniversitària d'Innovació "Geografies Literàries 3.0". Sagunt, València, 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2016.
III Jornades Literatura, Territori i Educació. “Literatura i Patrimoni”
AUDÍ, Marc
[ conferència ] "Poétiques de Joan Brossa (1950-1955)". Rennes: Université Rennes 2, 7 d'abril de 2016.
AUDÍ, Marc
[ conferència ] « Façons de la poésie littéraire de Joan Brossa : 1950-1955 », dins del Séminaire doctoral Études Catalanes dirigit per Mònica Güell. Centre d’Études Catalanes, París, 25 de gener de 2016.
Autour de Em va fer Joan Brossa et El pedestal són les sabates de Joan Brossa
BORDONS, Glòria
[ conferència ] « La production de Joan Brossa dans la décade des années cinquante », dins del Séminaire doctoral Études Catalanes dirigit per Mònica Güell. Centre d’Études Catalanes, París, 25 de gener de 2016.
Autour de Em va fer Joan Brossa et El pedestal són les sabates de Joan Brossa
BATALLER, Alexandre
[ taller ] Participació en el Grup de Discussió de Promoció de la Lectura, dins el II Simposi sobre la Lectura, el Llibre, les Biblioteques i l’Escola. El Pla Valencià de Formació del Llibre i la Lectura (PFFLL): Línies d’acció. València, 14 i 15 de gener de 2016.
Actes del II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola
CLOPÉS, Jordi
[ comunicació ] "Rutes literàries. Dues propostes didàctiques", dins la Jornada de la Xarxa d’Innovació “Geografies Literàries 3.0", organitzada per Alexandre Bataller, al Col·legi Major Rector Peset, València, 8 de gener de 2016.
Geografies Literàries 3.0
MORENO, Anna
[ comunicació ] "Aprofitament didàctic de l’exposició permanent «Pedrolo, més enllà dels límits» a l'Espai Pedrolo", dins la Jornada de la Xarxa d’Innovació “Geografies Literàries 3.0", organitzada per Alexandre Bataller, al Col·legi Major Rector Peset, València, 8 de gener de 2016.
Geografies Literàries 3.0
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia