Participació a congressos i jornades. Any 2011
CAVALLI, Daniela
[ comunicació ] 

"Del pensamiento sobre poesía en alumnos de secundaria. Aportes de la Poética Cognitiva", dins del II Simposio internacional sobre perspectivas de investigación e innovación didáctica en formación receptora: leer hipertextos, Universitat de Barcelona, 28, 29 i 30 de setembre de 2011.

Del pensamiento sobre poesía en alumnos de secundaria. Aportes de la Poética Cognitiva
FERRER, Júlia
[ curs ] Intervenció sobre “Com motivar a llegir poesia” dins el curs “Gestió de la lectura a l’aula”, coordinat per Josep-Francesc Delgado, a l’Escola d’estiu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Lletres i en Ciències de Catalunya, a la Facultat de Geografia i Història de la UB, 15 de juliol de 2011.
BORDONS, Glňria
[ comunicació ] "Fora de l'umbracle de Joan Brossa: Una petita revolució personal del maig del 68", dins el congrés ModernArt.Cat organitzat per The Centre for Catalan Studies a la Queen Mary University de Londres, 24 i 25 de juny de 2011.
Fora de l'umbracle de Joan Brossa: una petita revolució personal del maig de 1968
COSTA, Lis
[ comunicació ] "PROPOSTA: un festival clau per a la difusió de la poesia pública a Barcelona", dins el congrés ModernArt.Cat organitzat per The Centre for Catalan Studies a la Queen Mary University de Londres. 24 i 25 de juny


The Centre of Catalan Studies
AUDÍ, Marc
[ comunicació ] "Nous realismes a l'art i a la literatura experimentals dels anys 1960 a Barcelona i a París", dins el congrés ModernArt.Cat organitzat per The Centre for Catalan Studies a la Queen Mary University de Londres, 24 i 25 de juny de 2011.
The Centre of Catalan Studies
BORDONS, Glňria
[ pončncia ] "La formació literària en l'aprenentatge de la llengua". Jornada La mirada experta. Ensenyar i aprendre llengües. Cesire Cirel i Linguamón. Universitat Ramon Llull, Escola Blanquerna, 1 de juny de 2011.
Programa de la jornada
BORDONS, Glňria
[ taller ] "De la poesia visual als objectes", dins del Taller de poesia, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de "Barcelona Poesia". Fundació Joan Brossa, 16 de maig de 2011.
Barcelona poesia 2011
COSTA, Lis
[ taller ] "De la poesia oral a la poesia sonora", dins del Taller de poesia, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de "Barcelona Poesia". Fundació Joan Brossa, 13 de maig de 2011.
BORDONS, Glňria; COSTA, Lis
[ jurat ] VIII Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Membres del jurat en la secció de poesia visual. Col·legi Sant Jordi. Barcelona, 11 de maig de 2011.
Obres guanyadores premi poesia visual
CAVALLI, Daniela
[ comunicació ] 

"La escritura reflexiva para acceder a y potenciar la experiencia de lectura de un poema", dins de les XV Jornades Interuniversitàries de Recerca en Didàctica de la Llengua i la Literatura, Universitat de Barcelona, abril 2011.

COSTA, Lis
[ taller ] Taller de poesia experimental a LABoral (Gijón). Seminari de professors organitzat pel Laboratorio de la paLABra. Centro de Arte y Creación Industrial LABoral de Gijón, 22 i 23 de març de 2011.
Laboratorio de la paLABra
BORDONS, Glňria
[ conferčncia ] 

"Els beneficis de dir la poesia a l'escola". Sessió en el marc del curs d'extensió universitària "Saber dir poesia a l'escola", organitzat per la Facultat d'Educació de la Universitat de Vic. Sala Segimon Serrallonga (Masia de la Torre dels Frares). Vic, de 18h a 20h, 21 de març de 2011.

visita el web Els beneficis de dir la poesia a l'escola
COSTA, Lis
[ presentació ] Presentació del web "Viu la Poesia" al centre cívic Casa Sagnier. Barcelona, 10 de març de 2011
AUDÍ, Marc
[ conferčncia ] "Nuevas perspectivas sobre la obra visual de Joan Brossa". Seminario de la linea de investigación CULTURA VISUAL. G.I. Historia del Arte, Imagen y Patrimonio Artístico. Madrid, CSIC, 20 de gener de 2011.
Anunci xerrada
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia