Participació a congressos i jornades. Any 2010
BORDONS, Glòria i FERRER, Júlia
[ comunicació ] "Poesia catalana contemporània, territori i educació". LVI Anglo-Catalan Society Annual Conference. Barcelona, 17 a 19 de desembre de 2010.
LVI Annual Conference of The Anglo-Catalan Society
BORDONS, Glòria
[ conferència ] "Avions amb versos: volen poemes a l'aula d'infantil". I Jornades Nacionals de Poesia Infantil i Juvenil. Ajuntament i Biblioteca de Cocentaina, Ministerio de Cultura (Subdirección General de Promoción del Libro, la Lectura y las Letras españolas), Universitat d'Alacant i CEFIRE d'Alcoi, 12 al 14 de novembre de 2010.
Blog de poesia infantil i juvenil Avions amb versos: volen poemes a les aules d'Infantil
CID, Josep-Sebastià
[ ponència ] "Literatura de l'Ebre i educació", III Congrés d'història d'Alcanar, Alcanar, 12, 13 i 14 de novembre de 2010.
III Congrés d'història d'Alcanar
CAVALLI, Daniela
[ comunicació ] 

La escritura reflexiva en el desarrollo de la competencia literaria. Una herramienta para acceder a y potenciar  la experiencia de lectura de un poema, dins del I Congreso internacional Reinventar la profesión docente, Universidad de Málaga, 8 a 10 de noviembre de 2010.


I Congreso Inernacional
BORDONS, Glòria
[ curs ] "Principios comparativos de la literatura occidental". IV Congreso Internacional de Investigación en Didáctica de la Lengua y la Literatura a la Universidad de Sonora, Hermosillo (México), 1 al 3 de novembre de 2010.
IV Congreso Internacional de Investigación en Didàctica de la Lengua y la Lirteratura Dossier de textos
COSTA, Lis
[ conferència ] "Poesia a escena", dins el curs Les arts escèniques III: de la creació a la recepció. Universitat Rovira i Virgili. Tarragona, 14 de juliol ded 2010
Les arts escèniques III: de la creació a la recepció
BORDONS, Glòria
[ jurat ] Presidenta dels Jocs Florals Escolars del Districte de Sant Andreu 2010. Lliurament de premis al Sant Andreu Teatre el dia 25 de maig de 2010.
Discurs i lliurament de premis Discurs de presentació dels Jocs Florals
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ jurat ] VII Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Membres del jurat en la secció de poesia visual. Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart". Barcelona, 19 de maig de 2010.
Anunci de l'exposició de poesia visual Guanyador: Peraigua
BORDONS, Glòria
[ taller ] "De la poesia visual als objectes poètics", dins del Taller de poesia. Tast de recursos i tècniques per a aprenents de poeta, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de "Barcelona Poesia"del 13 al 19 de maig de 2010.
Programa Barcelona Poesia
COSTA, Lis
[ taller ] "De la poesia oral a la poesia sonora", dins del Taller de poesia. Tast de recursos i tècniques per a aprenents de poeta, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de "Barcelona Poesia" del 13 al 19 de maig de 2010.
visita el web
BORDONS, Glòria
[ taller ] "Els objectes poètics. Un taller de poesia" amb nens de 2n. de Primària i amb adults a Can Manyé d'Alella, dins del marc Espais de Poesia, organitzat per la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Alella, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, 19 i 22 de maig de 2010.
Desenvolupament del taller
BORDONS, Glòria
[ curs ] "La poesia a Primària, una forma d'animar a llegir. El web www.viulapoesia.com", Curs de Formació al CRP del Tarragonès, 2 de març de 2010.
La poesia a Primària: una forma d'animar a llegir
BORDONS, Glòria
[ curs ] "La poesia contemporània a l'aula, una forma d'animar a llegir i de despertar la sensibilitat estètica", Curs de Formació al CEP de Menorca, 9 i 10 de febrer de 2010.
cepmenorca.caib.es/images/stories/Convocat/1581_taller_literatura.pdf
CID, Josep-Sebastià i BORDONS, Glòria
[ taller ] "Poesia i terrritori", XIV Tallers de Llengua i Literatura Catalanes a l'Ensenyament Secundari, Barcelona, 5 i 6 de febrer de 2010.
blocs.xtec.cat/tallersllc Experiència
BORDONS, Glòria
[ taller ] "De la poesia a totes les arts", XIV Tallers de Llengua i Literatura Catalanes a l'Ensenyament Secundari, Barcelona, 5 i 6 de febrer de 2010.
(blocs.xtec.cat/tallersllc)
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia