Participació a congressos i jornades. Any 2008
BORDONS, Glòria i BRUGLIERE, Giuseppina
[ comunicació ] "Lenguas y culturas diversas en clase: experiencias de aprendizaje en secundaria a través de la poesía", X Congreso Internacional de la Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura, Adeje, Tenerife, del 3 al 5 de desembre de 2008
Comunicació “Lenguas y culturas diversas en clase: experiencias de aprendizaje en secundaria a través de la poesía”, Glòria Bordons i Giuseppina Brugliere
BORDONS, Glòria i FERNÁNDEZ, Ana
[ comunicació ] "Una experiència poètica a les aules d'acollida de primària", VI Simposi Llengua, Educació i Immigració, Girona, 20 i 21 de novembre de 2008.
Comunicació “Una experiència poètica a les aules d'acollida de primària”, Glòria Bordons i Ana Fernández
BORDONS, Glòria
[ conferència ] Conferència sobre Joan Brossa, Facultad de Bellas Artes de la Universidad de Castilla-La Mancha a Cuenca, 18 de novembre de 2008.
COSTA, Lis
[ conferència ] "Poesía pública en Barcelona. Del 80 al 08", conferència inaugural del Festival 2008 poetas por km2: pasión fría, celebrat a Madrid, 14 i 15 novembre de 2008.
www.arrebatolibros.com
BORDONS, Glòria
[ taller ] "Com treballar la poesia a Primària", CRP de Sants-Montjuïc de Barcelona, 21 d'octubre de 2008.
BORDONS, Glòria
[ taller ] Taller de poesia "Joan Brossa" per a professors de secundària, en el marc del Festival Taca d'oli de Reus, 1 d'octubre de 2008.
BORDONS, Glòria
[ jurat ] Participació en el Jurat del Premi Lletra concedit a Girona el 26 de setembre de 2008. 
BRUGLIERE, Giuseppina
[ comunicació ] "Una secuencia didàctica sobre la poesía para comprender las culturas presentes en el aula", I Congrés Internacional d'interacció comunicativa i ensenyament de llengües, organitzat pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València, València, 18, 19 i 20 de setembre de 2008.
COSTA, Lis
[ conferència ] "Poesia experimental a Barcelona. Una visió històrica (1980-2008)", La Muga Caula 4. Poesia d'acció i performance, Les Escaules, Girona, 13 de setembre de 2008.
La muga caula 4
BORDONS, Glòria (coordinació)
[ curs ] "Literatura i turisme cultural", Els Juliols de la UB, del 21 al 25 de juliol de 2008. 
COSTA, Lis i FERRER, Júlia
[ taller ] "Treball-Poesia-Plaer", Universitat d'estiu Llenguatge, l'engatjament, organitzada pel Grup Francès d'Educació Nova a Perpinyà, 8, 9 i 10 de juliol de 2008.
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ jurat ] V Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Membres del Jurat en la secció de poesia visual. Centre Cultural Joan Oliver «Pere IV», 21 de maig de 2008.
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ taller ] 'La poesia visual' i 'Objectes poètics o poemes objecte' (Glòria Bordons) i 'De la poesia oral a la poesia sonora' (Lis Costa), dins del Taller de poesia. Tast de recursos i tècniques per a aprenents de poeta, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de la Setmana de Poesia de Barcelona del 14 al 21 de maig de 2008.
Tallers de poesia, Setmana de Poesia 2008, Glòria Bordons i Lis Costa
ESCOFET, Montse i MONFORT, Carles
[ presentació ] Presentació del web "Viu la poesia" a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, 26 de març de 2008.
AUDÍ, Marc
[ ponència ] "Les imatges que parlen català a la poesia visual de Joan Brossa", Séminaire d'études catalanes (SEC), Université Paris -Sorbonne Paris IV-, Centre d'études catalanes, 17 de març de 2008.
BORDONS, Glòria
[ ponència ] "Marques de cultura catalana a l'obra literària de Joan Brossa", Séminaire d'études catalanes (SEC), Université Paris -Sorbonne Paris IV-, Centre d'études catalanes, 17 de març de 2008.
Ponència “Marques de cultura catalana a l'obra literària de Joan Brossa”, Glòria Bordons
COSTA, Lis
[ ponència ] "L'oralitat com a experimentació en la poesia catalana", Séminaire d'études catalanes (SEC), Université Paris -Sorbonne Paris IV-, Centre d'études catalanes, 17 de març de 2008.
BORDONS, Glòria
[ taller ] Sessió "Com canviar actituds envers el gènere poètic: l'ús de www.viulapoesia.com" al CRP de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, 19 de febrer de 2008.
BORDONS, Glòria
[ curs ] "Tipología de actividades en lengua y literatura" al CAP de Pamplona, 28 i 29 de gener de 2008.
Curs
COSTA, Lis
[ conferència ] "Poesia cinètica", Cicle de conferències La literatura sense papers: fronteres de l'escriptura, celebrat a la Universitat de les Illes Balears, 24 de gener de 2008.
BORDONS, Glòria
[ curs ] "La literatura a classe de llengua. Com formar joves lectors. Taller de Poesia contemporània", El taller literari. Una altra manera d'acostar la literatura als adolescents, CEP (centre de Professorat de Palma), Illes Balears, 11 i 12 de gener de 2008.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia