Participació a congressos i jornades. Any 2003
BORDONS, Gl˛ria
[ presentaciˇ ] "Els entra-i-surts de Brossa", exposició de l'experiència de la web a l'aula dins de la Jornada Poesia i Educació, organitzat per l'IES Puig Castellar de Sta. Coloma de Gramenet, 12 de novembre de 2003.
visita el web
BORDONS, Gl˛ria
[ taller ] "Poesia Visual", Seminari de Didàctica de la literatura catalana, organitzat pel Departament de Filologia Catalana de les Illes Balears, 6 de novembre de 2003.
BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ taller ] "Apprendre a reflechir avec la poèsie de Joan Brossa", Rancontres Internationelles d'Education Nouvelle, Namur, (Bèlgica), juliol de 2003.
BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ curs ] "Curs de didàctica de la literatura", Segona Escola d'Estiu de formació d'Adults de la Universitat de Barcelona, juliol de 2003.
BORDONS, Gl˛ria i MART═NEZ, Isis
[ taller ] "Creation des objets poètiques", Atèliers de Poésie et Ecriture a Saint Nazaire i realització del taller "Joan Brossa", agost 2003.
BORDONS, Gl˛ria i RINS, Silvia
[ comunicaciˇ ] “Leer y escribir textos literarios para reflexionar sobre los conflictos del mundo”, VIII Simposio Internacional de la Sociedad Española de Didàctica de la Lengua y la Literatura, Facultad de Educación de Badajoz, 3-5 de desembre de 2003.
Comunicaciˇ ôLeer y escribir textos literarios para reflexionar sobre los conflictos del mundoö, Gl˛ria Bordons i Silvia Rins
ERNEST, Pauline
[ taller ] Sèrie "Love, Hope, Freedom... L’anglès a través de la poesia / La poesia a través de l’Anglès", Seminaris/tallers per estudiants: ESO, Batxillerat, Centre Cultural de la Fundació ‘La Caixa’, Granollers i Vic, desembre de 2003 a abril de 2004.
ERNEST, Pauline
[ taller ] "L’anglès a través de la poesia / La poesia a través de l’Anglès", Taller pel professorat de la Facultat d’Humanitats, Seminari Permanent dels estudis d’Humanitats i Filologia Catalana, Barcelona, març de 2003.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia